Tuesday, April 5, 2011

8. 1 minggu.

lokasi: atas meja itu la
mood: blues.. ujan di luar
minum: air mineral botol besar
mendengar: konayuki

satu minggu untuk bersedia. study week kembali untuk bertungkus lumus. banyak terjadi kebelakangan ini menjadikan hidup ini lebih bermakna. banyak yang akan ditempuhi membuatkan adrenaline semakin meninggi dikala noradrenaline pula semakin menghampri kalenjar yang sepatut ditempuhinya. hidup semakin singkat dengan rasa hiba terhadap kekurangan usaha terhadap apa yang berlaku. entri ini menjadi tempat meluahkan mende2 yang aku sendri tak paham.. korang yang baca lak wat2 cam paham.. hehe.. sebenanya nak cakap yang minggu depan exam. just wish me luck. semoga berjaya chaie dan rakan2! dan untuk kamu juga.

6 comments:

  1. wooo..exam2....gudluck2....

    ReplyDelete
  2. bilik hostel kamu chaie? wah ada bekas yg menyimpan binatang lah...suka2 hee..

    ReplyDelete
  3. utk kamu
    http://2wobeginnings.blogspot.com/2011/04/gambatte-kudasai.html

    ReplyDelete
  4. along~ haah.. ada akuarium.. btw, thanks utk entri di post itu.

    ReplyDelete